31 August 2012

Facebook ANX

Pelbagai cara dibuat oleh pelbagai pihak untuk menyambut atau memperingati Hari Kebangsaan Malaysia yang ke-55 tahun hari ini. Blog Arkib Negara X (ANX) tidak mahu ketinggalan menumpang tarikh penting ini dengan membuka sebuah laman Facebook: www.facebook.com/arkibnegara

Tujuan pembukaan Facebook ANX ialah bagi tujuan mempromosi blog ini selain untuk memudahkan perkongsian maklumat dengan lebih meluas. Selama ini ANX tidak pernah dipromosikan terutamanya di luar daripada jaringan blog, sama ada secara spam atau pun meninggalkan link di mana-mana yang sempat. Namun begitu terdapat ramai juga pembaca yang mahu berkongsi entri atau link ANX di pelbagai laman lain seperti forum dan media sosial seperti Facebook & Twitter, serta tidak lupa untuk mengkreditkan ANX apabila dijadikan rujukan dalam laman web lain. Berbanyak-banyak terima kasih diucapkan atas usaha tersebut.

Dengan kewujudan Facebook ANX, diharapkan ia akan memudahkan lagi proses perkongsian maklumat dan menambahkan lagi bilangan pembaca yang terdapat di luar daripada jaringan blog. Like Facebook ANX!

"Merdeka!"

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...