16 April 2011

Leina Hangat & Wann dedah saiz bra (1998)"Leina Hangat & Wann dedah saiz bra" - itulah tajuk yang tertera pada muka depan majalah Media Hiburan (MH) pada Julai 1998. Pendedahan berani mati itu berlaku tepat 2 tahun sebelum kontroversi Ning Baizura yang tampil menceritakan tentang kecenderungannya memakai seluar dalam g-string dalam majalah FHM keluaran Julai 2000. Dalam soal selidik yang dilakukan oleh majalah MH itu, Leina Hangat dan Wann yang sering dilabelkan sebagai penyanyi seksi 1990-an, telah menjawab beberapa soalan yang luar dari kebiasaan. Tiada lagi soalan-soalan membosankan mengenai makanan dan warna kegemaran mereka mahupun tokoh negara yang mereka hormati, sebaliknya mereka berdua dengan relanya menjawab soalan mengenai jenama dan saiz pakaian dalam masing-masing. Hebat!

Leina Hangat:
Berat - 55kg
Tinggi - 5' 6"
Ukuran badan - 34-27-36
Saiz anak baju - 36A
Saiz seluar dalam - M
Jenama anak baju - Wacoal
Bahagian badan yang dirasakan seksi - Punggung
Artis seksi barat idola - Pamela Anderson

Wann:
Berat - 48kg
Tinggi - 4' 8"
Ukuran badan - 36-28-36
Saiz anak baju - 36B
Saiz seluar dalam - M
Jenama anak baju - Triumph
Bahagian tubuh yang dirasakan seksi - Punggung
Artis seksi barat idola - Mariah Carey

3 comments:

Zaim WM said...

Leina Hangat. Pernah berkahwin dengan Muallaf berbangsa Perancis, Muhammad Faiz Delaloy. Namun demikian, perkahwinan Leina bersama Faiz Delaloy tidak berkekalan lama dan bercerai akibat tidak sehaluan.

Khabarnya kini beliau sudah berpakaian sopan-santun dan menutup aurat. Bak kata pepatah seorang ilmuan terkenal tanah air, "Leina Sejuk Mata Memandang"...

khys said...

OK, nantikan 1 lagi entri berkaitan Leina Hangat, kisah 1990-an

Snizam said...

Ada artikel tentang artis mas idayu@mummy?...share laa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...